Loopbaanworkshop

HomeLoopbaanworkshop

Loopbaanworkshop

6-daagse Workshop “Werk dat je écht wilt”

Voor veel mensen is werken en moeten bijna hetzelfde. Als er iets is dat u al gauw moet in uw leven, dan is het wel werken. Werk dat u écht wilt daarentegen is in de eerste plaats inspirerend. Dat werk heeft uw hart en uw ziel. Dat geeft u energie, in plaats van dat het u vooral energie kost. Dat geeft uw leven betekenis en het gevoel van waarde te zijn.

Inhoud

Met behulp van diverse zijnsgeoriënteerde technieken zult u in deze zesdaagse loopbaanworkshop zicht krijgen op uw essentiële kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden. Visualisatie, meditatie, lichaamswerk en expressieoefeningen zijn de werkvormen die we zullen hanteren op onze ontdekkingsreis naar uw innerlijke waarheid. Daardoor zal duidelijk worden hoe de werkomgeving er uit ziet, waarin u deze kwaliteiten verder kunt ontwikkelen en hoe u in deze werkomgeving op een meer vervullende manier kunt functioneren.

Redenen om de training te volgen

Om te komen tot werk dat u écht wilt, is het belangrijk dat u bereid bent (soms diep verborgen) verlangens, dromen en idealen serieus te nemen. En dit zelfs wanneer het er op lijkt dat ze toch niet vervuld kunnen worden. In deze loopbaanworkshop nemen we deze verlangens en dromen als uitgangspunt om dan te ontdekken wat het werk is waarin u zich in uw element voelt. Niet de omgeving die u eventueel bevestigt of afkeurt, is belangrijk. Het gaat in de eerste plaats om uzelf, om wat u wilt met uw leven. Het gaat er om uw diepere, innerlijke waarheid te ontdekken en om daar trouw aan leren te zijn.

Deze training is bedoeld voor

Iedereen die serieus wil onderzoeken wat voor werk nu echt bij zichzelf past.

Resultaat

Doordat u zicht krijgt in uw essentiële kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden bent u in staat een concreet plan te schrijven wat u echt wilt. U krijgt de mogelijkheid dit plan verder te verdiepen en aan te scherpen, zodat u dit in de praktijk van uw leven handen en voeten kunt geven. Deels al na het eerste deel, maar zeker na het laatste deel van de workshop wordt dit plan gerealiseerd.

Opbouw en duur

De workshop bestaat uit totaal 6 dagen. Met een totale doorlooptijd van ca 1 maand.

Een trainingsdag start om 10.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

De training bestaat uit 2 blokken:1 blok van 4 dagen en 1 blok van 2 dagen.

(Verdeling als volgt: 4 dagen/tussenperiode van zelfwerkzaamheid/na 4 weken 2 dagen. Eén of enkele individuele coachingsgesprekken kunnen worden ingepland om u te helpen uw plan inzichtelijk te krijgen)
 

Gratis intakegesprek en gratis open avond

Voor deze loopbaanworkshop is een intakegesprek niet verplicht, maar even vooraf overleg met de trainer wordt wel aangeraden. Soms kan een telefoongesprek voldoende zijn, soms is het goed een live gesprek met de trainer aan te vragen. In het gratis telefonisch of live intakegesprek wordt nagegaan of deze workshop passend is voor u. Het kan voorkomen dat de trainer in het gesprek adviseert om al een coachingsgesprek te hebben voor de aanvang van de workshop of sowieso eerder te kiezen voor individuele gesprekken in plaats van deze groepsactiviteit.

Voorafgaand aan de workshop kunt u deelnemen aan een open avond. Op deze avond kunt u al uw vragen stellen bij de trainer over de workshop en samen bepalen of deze workshop u gaat brengen wat voor u nodig is.

Voor data, locatie en aanmelding voor de workshop en open avond agenda

Kosten

Investering

Training

Als particulier betaalt u voor de training € 765,-
Als bedrijf betaalt u voor de training € 1.020,- (excl. 21% BTW)

Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal en koffie/thee.

 

Deze training wordt uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van het Centrum Zijnsoriëntatie te Zeist. Guri de Blok verzorgt als individueel trainer/coach deze workshop.