Bewustzijnstraining

Reis naar de rijkdom in jezelf

HomeBewustzijnstraining

Non-duaal Zelf leiderschap

een reis naar de rijkdom in jezelf
Rotterdam 28 mei 2016 – december 2016

Zelf leiderschap
In veel trainingen staat in het perspectief van het verbeteren van het ego. Om meer autonomie te kunnen ervaren en je eigen keuzes te kunnen maken en om meer verbinding te komen met anderen.
Wat niet herkend wordt, is de onbewuste aanname dat je niet in orde bent, zoals je bent. Dit zorgt voor een gevoel van te kort en een zoeken naar meerwaarde buiten je, waardoor je handelen gestuurd wordt vanuit een intentie om meer te worden. Door te herkennen dat het tekort een constructie is op basis van historische gebeurtenissen die er nu niet meer zijn, kun je door de illusie van te kort heen zakken. Dan rust je in je zijnsgrond die onverdeeld open liefdevol en uniek en autonoom is, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Dan verschijnt het Zelf leiderschap.

Non-duaal
Door de zijnsgrond via de directe ervaring en het intellect te gaan verkennen, wordt het vertrouwen in wie we werkelijk zijn steeds dieper. We herkennen de eenheid in de verscheidenheid. Wanneer je vandaaruit begint te handelen, valt de intentie om jezelf of de andere anders te maken weg en verschijnt er meer openheid.
In die openheid kun je tot bloei komen door de aanwezige zijnskwaliteiten als talenten tot vorm te brengen, ook in je praktische dagelijkse handelen.
In de training non-duaal Zelf leiderschap gaan we eerst naar de ervaring van het Zelf. Vanuit dat perspectief begeleidt je de gekwetste delen in jezelf opdat zij helen. Om vervolgens onze ervaren vrijheid en verbondenheid tot uiting te brengen in het dagelijkse leven van gezin en werk.

In deze 7 daagse training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven  onbewust te reageren op (pijnlijke) situaties die lijken op het verleden. Het is uitdagend je gedragspatronen, die stoelen op oude ervaringen en aannames, te doorbreken en niet ‘te verzanden’ in onbewust overlevingsgedrag; vechten, vluchten, verstijven of verslappen. Door present te zijn bij wat zich voordoet en dat als ingang te gebruiken, reis je naar de rijkdom in Jezelf i.p.v. herhaling van oud gedrag.

In de training leer jij op een nieuwe manier je Zelf centraal te stellen en de pijn en  ongemak die zich (b)lijken te herhalen, op een dieper niveau op te lossen. Je leert op een andere manier om te gaan met oud en actueel ongemak, ongewenste situaties en lichamelijke en emotionele pijn. Daarnaast leer je, hoe je compleet in verbinding kunt blijven met jezelf, en tegelijk in contact met de ander. De diepte van je contact en verbinding met je zelf en iemand anders worden sterk bepaald door de mate waarin jij je oude emotionele contact wonden hebt geheeld. Dit trainingsjaar levert hier een wezenlijke bijdrage aan en daarmee aan jouw voelend en relationeel vermogen. Dieper verwerken en helen loont om te landen in de rijkdom die jezelf bent.

Het is belangrijk dat je (nog) meer zicht krijgt op wie jij in essentie bent én hoe je de natuurlijke verbinding met jouw essentie in zekere mate bent kwijt geraakt. De mate van jouw onzekerheid of onrust duiden hier bijvoorbeeld op. In de training worden je mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentie en essentiële kwaliteiten als vreugde, kracht, liefde en schoonheid verder te herstellen of te verdiepen. We ‘reizen’ in oefeningen door hindernissen en weerstanden als verlangen, slaperigheid, twijfel, onrust en onzekerheid heen.
Door een speciale techniek die mind (hoofd), lichaam (gevoel) en bewust Zijn combineert, leer je de emotionele wonden die in beeld komen, te zien, voelen en daar present bij te zijn en blijven. Zo kristalliseert zich in de oefeningen en loop van de training uit wat jouw visie en intenties met je zelf en de ander zijn en hoe jij daar mee om kunt gaan. Hiermee verdwijnt de (onbewuste) fixatie van en op de pijn (emotionele wond) uit het verleden en openen zich nieuwe mogelijkheden om te rusten in zijn en doen wat je écht wilt.

Behalve dat je meer zicht krijgt op jezelf en je (deels) onbewuste gedragingen, krijg je in deze 7 daagse training en 2 (tussentijdse) evaluatiegesprekken theorie, hand-outs, oefeningen, ervaringen en handvatten over hoe je de verbinding met jezelf op een natuurlijke manier versterkt. Kort gezegd: je leert hoe jezelf door ‘het zwarte gat’ heen te loodsen en anders met je emoties om te gaan. Na dit jaar beschik je over nieuwe zelfbegeleidingsmogelijkheden en een syllabus met theorie, dagprogramma’s en oefeningen.

Voor informatieavond, introductieworkshop of training:

Aanmelden voor informatieavond, introductieworkshop of training  

Kennismaken met de trainer en het aanbod:

Tijdens Workshop over Non-duaal Zelf Leiderschap.

vrijdag 8 april Introductie workshop van: 13:00 – 17:30 € 20,-

zaterdag 16 april Avondje Anders Uit in Djoj 19:00- 21:30 incl. diner € 15,-

maandag 18 april Informatieavond van 19:30- 21:30 gratis

Donderdag 19 mei Informatieavond van 19:30- 21:30 gratis mogelijkheid tot diner vooraf bij Djoj

Trainingsdagen van 10.00 tot 17.30 uur:

start Dag Datum
Dag 1 Zaterdag 28 mei
Dag 2 Zaterdag 18 juni
Dag 3 Vrijdag 8 juli
Dag 4 Zaterdag 27 aug
Dag 5 Zaterdag 17 sep
Dag 6 Zaterdag 22 oktober
Dag 7 Zaterdag 3 december

Locatie: Djoj Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA Rotterdam

Aanmelden voor informatieavond, workshop of training via Inschrijfformulier

Aanmelden voor workshop inclusief diner bij Djoj Avondje Anders Uit

Voor meer informatie vul uw naam en email in en de download link naar onze PDF 'Reis naar de rijkdom in jezelf'verschijnt onder het formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Flyer-Reis-naar-de-rijkdom-in-jezelf-1