2-Daagse Training Zijnsoriëntatie

Home2-Daagse Training Zijnsoriëntatie

2-Daagse Training Zijnsoriëntatie 

Inhoud  

In deze 2-daagse Training Zijnsoriëntatie gaat u begrijpen hoe belangrijk het is uzelf centraal te stellen in uw leven en hoe uitdagend dat eigenlijk is. U gaat zien hoe u gewend bent dat niet te doen en wat dat voor effecten heeft. Hoe kunt u compleet in verbinding blijven met uzelf, terwijl u in verbinding bent met een ander? Dat is één van de wezenlijke vragen waar het om gaat. De diepte van een contact met iemand wordt hier immers door bepaald.

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod

Behalve dat u meer zicht krijgt op uzelf, krijgt u in deze training ook handvatten hoe u de verbinding met uzelf op een natuurlijke manier versterkt, bijvoorbeeld door bepaalde vormen van persoonlijke beoefening die na deze training mogelijk wordt. Daarvoor is het ook belangrijk dat u zicht krijgt op wie u in essentie bent en hoe u de natuurlijke verbinding met uw essentie in zekere mate bent kwijt geraakt. De mate van o.a. onzekerheid of onrust in uzelf duidt daarop.

Redenen om de training te volgen

In de training worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met uw essentie en uw essentiële kwaliteiten zoals vreugde, kracht, liefde en schoonheid te herstellen of te verdiepen. U krijgt oefeningen aangeboden waar u thuis mee verder kunt.

U leert allerlei zijnsgeoriënteerde oefeningen kennen in deze tweedaagse training. U krijgt diverse Relatie oefeningen, Lichaamsgerichte oefeningen, Visualisatie, Meditatie, enz. aangeboden.

Deze tweedaagse training vormt ook een bijzonder goede voorbereiding op de Opleiding Zijnsoriëntatie.

Opbouw en duur

De training bestaat uit twee losse dagen, met een week er tussen.

Een cursusdag start om 10:00 uur en duurt tot 17:30 uur.

Voor data en locatie  zie pulldown agenda.

Kosten

Investering 

Cursus

 
Als particulier betaalt u € 160,- (incl. BTW);als bedrijf betaald u € 240,-(excl. BTW) voor deze cursus. Deze kosten zijn excl. koffie/thee/lunch.

Deze training kan ook worden verzorgd als een incompany training.

Dit is een maatwerkproduct. U kunt hiervoor contact opnemen met Guri de Blok.